Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) گفت: این دانشگاه دارای بیش از ۱۰۰ عضو هیات علمی است.

احسان یاوری در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره)، اظهار کرد: این دانشگاه دارای بیش از ۱۰۰ عضو هیات علمی، بیش از ۶ هزار دانشجو است.

وی با بیان اینکه بیش از ۵ هزار نفر از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند، تصریح کرد: تقارن بهار طبیعت و بهار معنویت و قرآن، بنابر حدیثی از حضرت علی (علیه‌السلام) که اغتنموا برد الربیع فانه یعمل بابد انکم کما یعمل باشجار کم و اجتنبوا برد الخریف فانه یعمل بابدانکم کما یعمل باشجارکم غنیمت شمرید باد بهاری را که با کالبدهای شما آن کند که با درختان شما و بپرهیزید از سرمای خزانی که با کالبدهای شما آن کند که با درختان شما، زنده شدن طبیعت را همسنگ زنده شدن و احیای انسان دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: حال که حسن توفیق خدمتگزاری در دانشگاهی مزین به نام حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره) و شهر فرزانگان نصیب بنده شده قصد دارم بنا بر آموزه‌های اسلامی یعنی تعاون و شورا، به شور و مشورت با خانواده بزرگ دانشگاهی حضرت آیت‌الله‌العظمی بروجردی بپردازم و از نظرات و پیشنهادهای آنان استفاده کنم.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) اضافه کرد: بنا بر روایات تلاش عالم حتی می‌تواند بالاتر از ارزش خون شهدا باشد و چه خدمتی بالاتر از اینکه حرکت در مسیر علم باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فتاحی دهکردی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان و همچنین آرزوی موفقیت برای شرکت‌کنندگان به دعایی از امام صادق علیه‌السلام از کتاب مفاتیح‌الجنان اشاره کرد و افزود: اللَّهُمَّ إِنِّی بِکَ وَ مِنْکَ أَطْلُبُ حَاجَتِی وَ مَنْ طَلَبَ حَاجَةً إِلَی النَّاسِ فَإِنِّی لا أَطْلُبُ حَاجَتِی إِلّا مِنْکَ وَحْدَکَ لا شَرِیکَ لَکَ وَ أَسْأَلُکَ بِفَضْلِکَ وَ رِضْوَانِکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَیْتِهِ ”، خدایا من به وسیله تو و از تو حاجتم را درخواست میکنم و هرکه حاجت خویش از مردم بخواهد همانا من حاجتم را نمی‌خواهم مگر از تو، یگانه‌ای، شریکی برای تو نیست، به‌حق فضل و رضوانت از تو می‌خواهم که بر محمّد و اهل بیتش درود فرستی که در این دعا مراتب توحید به‌درستی بیان شده است.

وی با اشاره به اینکه حضرت صاحب‌الزمان مهدی موعود علیه‌السلام مجرای فیض الهی هستند نهایت توحید را تنها خواستن خدا دانستند و عاقبت‌به‌خیری و پایان درخور را مهم‌تر از شروع بیان کرد.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به اینکه متأسفانه در جامعه ما مطلق‌گرایی رواج یافته است و بسیاری از افراد در زمینه‌های غیر مرتبط نظریه‌پردازی می‌کنند، این تفکر را منسوخ و غیر امروزی دانستند.

فتاحی با اشاره به انواع جهادها از جمله جهاد تبیین که مورد تأکید مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای مدظله‌العالی نیز است، خاطرنشان کرد: هر چیز به‌اندازه یاری‌رسان است و با اتحاد می‌توان به سمت بهتر شدن پیش رفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی ماه مبارک رمضان مقام معظم رهبری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه‌العالی)» نوشته سیّد مهدی موسوی توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر و در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

علم در نگاه رهبر انقلاب، یکی از محورهای مهمّ تمدّن انسانی است و خود از همین منظر تمدّنی و با رویکرد فلسفی - الهیّاتی به علم و علوم انسانی می‌نگرند. ایشان در بیانات و نوشته‌های خود افقهای جدیدی را مورد نظر دارند که انسان را وا می‌دارد تا فراتر از فلسفه‌های رایج به دیدگاه‌های ایشان توجّه بیشتری کند.

ایشان به عنوان یک مجتهد و حکیم عالی‌قدر صاحب سبک خاص در تبیین و تحریر معارف اسلامی و انسانی هستند و در تحلیل امور انسانی از افق‌های جدید انسانی و تمدّنی پرده برمی‌دارند و آن را در موضع‌گیری‌های خود در عرصه‌ی راهبری جامعه و مواجهه‌ی تمدّنی با پدیده‌های داخلی و خارجی به کار می‌گیرند.

کتاب مورد اشاره در ۱۱ فصل می‌کوشد به واکاوی نظریّه‌ رهبر انقلاب در موضوع علوم انسانی اسلامی بپردازد.

کتاب «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه‌العالی)» نوشته سیّد مهدی موسوی در ۸۳۲ صفحه و در قطع وزیر و با شمارگان ۲ هزار جلد و با بهای ۴۲۰ هزار به زودی در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

کد خبر 6097066 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبرانقلاب در راه نمایشگاه کتاب
  • انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظّم انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش