Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان عضو هیئت‌علمی دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: مجوز رشته تربیت‌بدنی به این دانشگاه داده شود.

سعید دانشیار در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دانشگاه آیت الله بروجردی (ره) یا قدمت ۱۳ سال (از سال ۱۳۸۷) در شهرستان بروجرد تأسیس شد.

وی تصریح کرد: این دانشگاه در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ عضو هیئت‌علمی دارد و هم‌اکنون ۲۵ رشته آموزشی شامل کارشناسی و کارشناسی ارشد در آن تدریس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استادیار رشته تربیت‌بدنی خاطرنشان کرد: اما متأسفانه در این دانشگاه هنوز رشته‌ای به نام تربیت‌بدنی تأسیس نشده است.

دانشیار اضافه کرد: به عبارت بهتر، وزارت علوم تحقیقات و فناوری علی‌رغم درخواست‌های متعدد، هنوز مجوز ایجاد رشته تربیت‌بدنی را به دانشگاه ارائه نکرده است.

وی بیان کرد: این در حالی است که جوانان لرستان و به‌ویژه شهرستان بروجرد و شهرستان‌های اطراف، استعدادهای شگفت‌انگیز در زمینه آمادگی جسمانی و بیشتر رشته‌های ورزشی دارا هستند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آیت اله بروجردی ادامه داد: یکی از دلایلی که وزارت علوم از ارائه مجوز این رشته به دانشگاه امتناع می‌کند، مربوط به مصوبات ستاد آمایش آموزش عالی است. به عبارت بهتر، در بررسی آمایش آموزش عالی منطقه بروجرد، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وجود دارد و بر این اساس این رشته به دانشگاه دولتی آیت اله بروجردی تخصیص نمی‌یابد.

دانشیار عنوان کرد: به نظر بنده به‌عنوان مدرس دانشگاه آیت اله بروجردی، بسیاری از دانشجویان شهرستان بروجرد و حومه دارای توان مالی برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی را ندارند و این مسئله انتخاب آزاد دانشجو را در تعیین نوع دانشگاه محدود می‌کند. ازاین‌رو  تصور می‌کنم نیاز هست که بازبینی و بازنگری در این مصوبه صورت بگیرد.

وی اظهار کرد: یکی از دیگر از مسائلی که دانشگاه آیت الله بروجردی موفق به اخذ این رشته ارزشمند نشده است، مصوبات اخیر شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم است.

استادیار رشته تربیت‌بدنی تصریح کرد: در این مصوبات وجود امکانات کامل سخت‌افزاری و زیرسازها در دانشگاه‌ها برای ارائه مجوز رشته الزامی است.

وی خاطرنشان کرد: با این حال، از نظر من که سال‌ها در دانشگاه‌های مختلف مسئولیت داشته‌ام، این مصوبه نیازمند بررسی بیشتر است. چراکه در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌های کشور که مجوز رشته تربیت‌بدنی دارند و هم‌اکنون دانشجو جذب می‌کنند، امکانات کامل سخت‌افزاری مربوط به رشته تربیت‌بدنی که مشتمل بر وجود مجموعه ورزشی هست را دارا نیستند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آیت الله بروجردی اضافه کرد: مسئله عدم وجود اماکن ورزشی به‌سادگی امکان‌پذیر هست. در حال حاضر، بسیاری از دانشگاه‌های کشور با تعامل با اداره ورزش و جوانان از اماکن ورزشی وجود در این ارگان استفاده می‌کنند.

دانشیار بیان کرد: خوشبختانه، اداره ورزش و جوانان بروجرد نیز دارای مجموعه‌های ورزشی با امکانات کامل هست که در تایم‌های زیادی از آن‌ها خالی از ورزشکار هست. از نظر من که دوره کوتاهی در اداره ورزش و جوانان همکاری داشته‌ام، تعامل دانشگاه‌ها با اداره ورزش در این خصوص به‌سادگی امکان‌پذیر هست.

وی ادامه داد: مسئله دیگری که قصد دارم بیان کنم این است که هزینه‌های ساخت و نگهداری اماکن ورزشی جند منظوره بسیار زیاد است و در مقام مقایسه با حق الاجاره این اماکن از مراجع دیگر ناچیز هست.  

استادیار رشته تربیت‌بدنی اظهار کرد: همچنین تصور می‌کنم در زمینه طرح شرایط رشته‌های دانشگاهی، احتمالاً رشته تربیت‌بدنی به‌صورت انفرادی مورد بررسی قرار نگرفته است بلکه به‌صورت کلی همراه با رشته‌های فنی-مهندسی و علوم پایه که نیازمند کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های بسیار تخصصی هستند، بررسی شده و مصوبه صادر شده است.

دانشیار تصریح کرد: به عبارت بهتر می‌توان گفت اماکن و امکانات مربوط به رشته ورزشی در خارج از محیط دانشگاه به‌وفور یافت می‌شود در حالی اماکن و امکانات رشته‌های فنی-مهندسی و علوم پایه و موارد دیگر به‌سادگی در محیط خارج از دانشگاه وجود ندارد که بتوان برای دسترسی دانشجویان فراهم شوند.

وی خاطرنشان کرد: مسئله دیگری که در ارائه مجوز رشته تربیت‌بدنی به دانشگاه‌ها به‌عنوان مانع مطرح است، مسئله نیاز منطقه‌ای و بازار کار دانش‌آموختگان رشته تربیت‌بدنی است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آیت اله بروجردی اضافه کرد: بایستی در نظر داشت با گذشت زمان و طی دهه‌های آتی، توده جمعیت جوان کشور به توده جمعیت سالخورده انتقال خواهند یافت.

دانشیار بیان کرد: بر اساس تحقیقات در حوزه علوم پزشکی، جمعیت سالخورده، با بیماری‌های متابولیکی و اسکلتی درگیر خواهند بود. ازاین‌رو، در آینده نه‌چندان دور، کشور با معضل بیماری و عوارض مرتبط با سالخوردگی مواجه خواهد شد.

وی ادامه داد: بدون شک فارغ‌التحصیلان رشته‌های تربیت‌بدنی به‌ویژه در گرایش‌های طب ورزش و فیزیولوژی بالینی ورزش با آموزش‌هایی که در دانشگاه خواهند دید، می‌توانند در پیشگیری، مقابله و درمان بسیاری از این بیماری‌ها ایفای نقش‌ کنند. به عبارت ساده‌تر در آینده نه‌چندان دور، نیاز جدی به مشاوره‌های فارغ‌التحصیلان رشته تربیت‌بدنی احساس خواهد شد. همچنین، بازار کار دانش‌آموختگان این رشته آموزشی در صورت تعامل مناسب با مراجع پزشکی-درمانی، به میزان قابل‌توجهی افزایش خواهد یافت.  

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آیت اله بروجردی اظهار کرد: در مجموع، بر اساس استدلال‌های ذکر شده می‌توان گفت ارائه مجوز رشته تربیت‌بدنی به دانشگاه آیت الله بروجردی، امری قابل حصول هست. امیدواریم شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم با ایجاد کمیسیون تخصصی و با در نظر گرفتن نکات مطرح شده، در مصوبه اخیر بازنگری کنند و مجوز تأسیس این رشته پرکاربرد و پرطرفدار را به دانشگاه آیت الله بروجردی صادر کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بروجرد دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی وزارت علوم ايسنا دانشگاه آزاد اسلامي تربيت بدني عضو هیئت علمی دانشگاه آیت دانشگاه آیت الله بروجردی دانشگاه آیت اله بروجردی اداره ورزش ارائه مجوز آموزش عالی دانشگاه ها وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل باشگاه ورزشی شهدای شهر خضرآباد به شورای شهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ،در پی در خواست شهردارو رئیس شورای اسلامی شورای شهر از معاون فرماندار مبنی بر رسیدگی تربیت بدنی شهرستان به باشگاه ورزشی شهدای شهر خضرآباد، نشستی با حضور معاون فرماندار شهرستان اشکذر، مدیراداره ورزش و جوانان شهرستان، شهردار وشورای شهر وب خشدار در شهر خضراباد برگزار شد. 
در نشست رسیدگی به باشگاه ورزشی خضرآباد مقرر شد؛ تربیت بدنی شهرستان اشکذر نسبت به تحویل باشگاه ورزشی شهدای شهر خضرآباد به شورای شهر و به احداث شبکه آب و فاضلاب و نصب کنتور آب برای باشگاه ورزشی شهدای شهر خضرآباد اقدام کند.
همچنین مقررشد؛ تربیت بدنی شهرستان نسبت به درخواست اعتبار در حدود یک میلیارد تومان جهت تعویض کف پوش باشگاه و تعمیر سقف باشگاه اقدام کند.

دیگر خبرها

  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • تحویل باشگاه ورزشی شهدای شهر خضرآباد به شورای شهر
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش