Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا حسن مروتی روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت روز خبرنگار در دانشگاه آیت الله بروجردی برگزار شد افزود: رسانه ها محور آرامش در جامعه هستند، خبرنگاران با ارایه اطلاعات آزاد و بیان درست می توانند کارساز باشند.
وی اظهار داشت: بیان کم و کاستی ها در جامعه توسط خبرنگاران باعث حل و فصل مشکلات می شود، خبرنگاری یک شغل حساس است که می تواند روی دیگر اقشار جامعه تاثیر گذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دانشگاه آیت الله بروجردی بیان کرد: دانشگاه‌ها مبدا تحول درجامعه هستند یکی از مهمترین دغدغه جوانان مجهز شدن به سلاح علم است، باید یک ‌بازنگری در آموزش عالی ایجاد شود وزارت آموزش عالی در کشور باید تاسیس شود و همه دانشگاه‌ها زیر مجموعه آن فعالیت کنند.

مروتی افزود: لرستان از نظر آموزشی بسیار محروم است، باید در لرستان دانشگاه دولتی تاسیس شود تا جوانان بتواند تحصیلات خود را ادامه دهند، کمبود دانشگاه‌های دولتی در لرستان نسبت به استان‌های دیگر باعث شده که جوانان کمتری تحصیلات خود را ادامه دهند.

وی اظهار داشت: سالانه بیش از ۱۰ هزار پایان نامه در کشور تولید می شود اگر این ۱۰ هزار پرونده ۱۰ هزار مشکل کشور را حل کند دیگر مشکلی نخواهد ماند.
وی بیان کرد: دانشگاهی که نتواند مشکلات شهر خود را حل کند هیچ فایده ای ندارد پایان نامه ها باید برای رفع مشکلات کشور تولید شوند.
مروتی افزود: دانشگاه باید دانش خود را به جامعه صادر کند و با این روش می شود مشکل تولید و اشتغال را حل کرد.
رییس دانشگاه آیت الله بروجردی افزود: ایجاد مراکز تحقیق و توسعه در جوار صنایع و برخی ادارات مرتبط می تواند یه تولید کمک کند.
وی در ادامه تصریح کرد: ارایه طرح های پژوهشی توسط دانشگاه می تواند باعث توسعه شود، احداث مراکز رشد در دانشگاهها کار بزرگی است که می توانند باعث رونق تولید و اشتغال می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا دانشگاه آیت اله بروجردی دارای پنج هزار دانشجو با سه دانشکده در ۱۶ رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد.

در پایان این جلسه از خبرنگاران و فعالان فضای مجازی تجلیل به عمل آمد.

برچسب‌ها بروجرد روز خبرنگار دانشگاه لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد روز خبرنگار دانشگاه بروجرد روز خبرنگار دانشگاه لرستان دانشگاه آیت الله بروجردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رضا رمضانی عصر شنبه در مراسم یادبود علمای فقید و شهدای روحانی شهرستان آستانه اشرفیه که در حسینیه حرم مطهر آقا سید جلال‌الدین اشرف (ع) آستانه اشرفیه برگزار شد، با گرامیداشت یاد علمای فقید شهرستان، اظهار کرد: شأن مهم عالمان دین، هدایت‌گری است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عالمان در طول تاریخ همواره به عنوان الگوی دینی و مرزبان عقاید و اخلاق دینی بودند، تصریح کرد: در مواجهه با دین دو نگاه وجود داشته است یکی اینکه از بین بردن دین از سوی اتحاد جماهیر شوروی با نابودی کلیساها انجام پذیرفت و مورد دوم محدود کردن دین بود و تلاش کردند آن را در امر فردی خلاصه کنند.

وی با بیان اینکه اگر معرفت وجود داشته باشد هدایت به وجود می‌آید، اضافه کرد: باید با علما همنشینی کرد و علما مردم را به هدایت‌گری می‌کشانند و شک انسان‌ها را به یقین تبدیل می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه انسان باید مراقب اعمال خوب و حفظ آن‌ها باشد و نباید تمام کارهای خوب خود را به دیگران به طور مدام بازگو کند، افزود: باید در نزد عالمانی باشیم که تکبر انسان را به تواضع تبدیل نمایند و ما را از ناخالصی به خالصی دعوت کنند.

وی تصریح کرد: امام معصوم هدایت‌گر و دستگیر انسان‌ها است؛ نسبت به امام زمان (عج) کوتاهی و بی‌محبتی می‌کنیم و نتوانستیم با ایشان ارتباط بگیریم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با اشاره به اینکه مهم‌ترین کار امام معصوم هدایت بشر است، گفت: امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) در کوفه ۹۰۰ استاد تربیت کردند که احادیث ایشان را نقل می‌کردند، تاکید کرد: کار دانش‌آموخته مکتب امام صادق (ع) نیز هدایت است.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه بیش از ۳۷ هزار حدیث از امام صادق (ع) نقل شده است، تصریح کرد: ایشان حدود ۴ هزار شاگرد در علوم مختلف تربیت کردند.

کد خبر 6096715

دیگر خبرها

  • تولید مقاطع فولادی استاندارد و ریل در ذوب آهن اصفهان
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش