Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) گفت: قراردادهای طرح‌های پژوهشی دانشگاه در سال گذشته نسبت به قبل خود ۳۰۰ درصد رشد یافته است.

حسن مروتی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۱۳۹۹ که امروز ۲۶ آذرماه به‌صورت مجازی برگزار شد، به تشریح روند توسعه آموزش عالی در چهل سال گذشته پرداخت.

وی تصریح کرد: علی‌رغم کاهش تعداد دانشجویان آموزشی از سال ۱۳۸۵، اما در کشور شاهد افزایش مراکز کارآفرینی، رشد و پارک‌های علم و فناوری بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) خاطرنشان کرد: از جمله دلایل این تغییرات را می‌توان افزایش بیکاری در بین دانش‌آموختگان، نبود امکان تأمین مالی پژوهشگران تمام وقت از محل منابع عمومی، افزایش نیازهای جامعه به توسعه علم و فناوری و تغییر رویکرد به سمت اقتصاد دانش‌بنیان، عدم برنامه‌ریزی منسجم توسعه‌ای در دانشگاه‌ها و اتکا بر بودجه‌های دولتی، نیاز روزافزون دانشگاه‌ها به منابع مالی برای ورود به فعالیت‌های جدید و افزایش فاصله حقوق و مزایای اعضای هیئت‌علمی داخل و خارج کشور برشمرد.

مروتی اضافه کرد: برای حرکت رو به جلو پژوهش دانشگاه برای سال آتی به اعضای هیئت‌علمی دانشگاه پیشنهاد می‌کنم که برنامه‌های یک‌ساله پژوهشی توسط هر دانشکده ارائه و نتایج در پایان هرسال پیگیری شود.

وی بیان کرد: تلاش بیشتر اعضای هیئت‌علمی برای ارتباط مؤثر با نهادهای اجتماعی و صنعتی، ارج نهادن بیشتر به پژوهش‌های و پایان‌نامه‌های تقاضامحور، پیمایش دائمی وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه و ساماندهی دوره‌های مهارت افزایی در دانشگاه از دیگر پیشنهادات برای حرکت به جلو پژوهش است.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) با اشاره به وضعیت رشد مقالات علمی و قراردادهای پژوهشی دانشگاه در سال‌های اخیر، افزود: رشد مقالات jcr و علمی پژوهشی دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) در دو سال گذشته نسبت به قبل به ترتیب ۵۵ درصد و ۶۴ درصد بوده که نسبت به خیلی از دانشگاه‌های کشور نتیجه ارزشمندی محسوب می‌شود.

مروتی با بیان اینکه البته در بخش سرانه مقالات باید تلاش بیشتری صورت گیرد، ادامه داد: همچنین قراردادهای طرح‌های پژوهشی دانشگاه در سال گذشته نسبت به قبل خود ۳۰۰ درصد رشد یافته است که جای بسیار تقدیر دارد.

گفتنی است دکتر جودکی، معاون پژوهشی دانشگاه، عملکرد یک‌ساله حوزه معاونت پژوهشی و وضعیت پژوهشی دانشکده‌ها و گروه‌ها را به‌صورت مجزا توضیح دادند و پژوهشگران برتر معرفی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی هفته پژوهش دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی پژوهشی دانشگاه سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید

بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به ۶۹.۸ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به 69.8 درصد رسید.

تورم سالانه قیمت مصرف کننده در ترکیه طی ماه گذشته نزدیک به 70 درصد افزایش یافت که اندکی کمتر از پیش‌بینی‌ها بود.

با این حال، به دلیل افزایش شدید هزینه‌ها در بخش آموزش و همچنین افزایش قیمت‌ها در رستوران‌ها و هتل‌ها، این ماه بالاترین نرخ تورم را از نوامبر 2022 به خود اختصاص داد.

تورم ترکیه به 62 درصد رسید

مهمت شیمسک، وزیر دارایی ترکیه، در مورد این داده ها به رویترز توضیح داد که تورم ماه آوریل نسبت به ماه قبل از آن افزایش 3.18 درصدی را ثبت کرد که مطابق با انتظارات بود. در ماه مارس این نرخ 3.16 درصد بود.

سیمسک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پس از اینکه تورم سالانه در ماه می به اوج خود برسد، مطابق با پیش بینی‌های ما به شدت شروع به کاهش خواهد کرد.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره بانکی را به 50 درصد افزایش داد و دلیل آن ادامه تلاش‌ها برای مقابله با افزایش تورم در این کشور بود.

این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حالی که واردات کالاهای مصرفی و طلا کاهش یافت و به بهبود تراز حساب جاری کمک کرد، سایر شاخص‌های اخیر حاکی از آن است که تقاضای داخلی همچنان مقاوم است.

بانک مرکزی ترکیه افزود: چسبندگی تورم در بخش خدمات، انتظارات تورمی، خطر درگیری‌های نظامی و قیمت مواد غذایی فشارهای تورمی را بالا نگه می دارد.

در ماه مارس، این بانک همچنین اعلام کرد که سیاست پولی فشرده تا زمانی که کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه مشاهده نشود، حفظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش