Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) گفت: فلسفه تشکیل جهاد دانشگاهی ایجاد ارتباط بین مراکز علمی و نیازهای جامعه بوده است.

حسن مروتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دستاوردهای مجموعه جهاد دانشگاهی در سطح کشوری، حوزه پزشکی و دوره‌های آموزشی بی‌نظیر است، ما می‌دانیم که پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی با پیشرفتی که در باروری داشته از کشورهای مختلف دنیا مراجعه کننده دارد و این پیشرفت‌ها هیچ‌وقت از ذهن پژوهشگران و دانشمندان علوم پزشکی خارج نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تحقیقات بر روی سلول‌های بنیادی یکی از افتخارات کشور بوده که به نام جهاد دانشگاهی رقم خورده است و در سطح استان نیز راه‌اندازی مرکز تحقیقات، فناوری و فرآوری گیاهان دارویی و توسعه آن در بخش‌های روستایی و همچنین مرکز درمان ناباروری از جمله فعالیت‌های شاخص و فاخر علمی و دانشگاهی جهاد دانشگاهی لرستان است.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) خاطرنشان کرد: اساساً فلسفه تشکیل جهاد دانشگاهی ایجاد ارتباط بین مراکز علمی و نیازهای جامعه بوده است.

مروتی اضافه کرد: با توجه به سابقه ۴۰ ساله جهاد دانشگاهی در انجام فعالیت علمی و فرهنگی، این نهادمی تواند نقش بسیار مهمی در رصد نیازهای جامعه داشته باشد و با تأسیس مراکز خود می‌تواند تا سال‌های سال نقش‌آفرینی کند.

وی بیان کرد: همچنین مراکز پژوهشی و نظرسنجی‌های دانشگاهی مثل ایسپا می‌تواند مسائل مختلف روز جامعه در حال گذار ایران را در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی رصد و بروز مسائل نوپدید را از طریق نظرسنجی‌ها به مسئولان کشور پیشنهاد کند تا نظام تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری کشور، اقدام مناسب را در پیش گیرد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) ادامه داد: با عنایت به فرمایش رهبر معظّم انقلاب (مدظله‌العالی) جهاد دانشگاهی، مولود مبارک انقلاب است و جزو معدود رویش‌های اصلی خود انقلاب است. همان‌طور که جهاد دانشگاهی از نامش پیداست متولیان و کارکنان آن در عرصه تولید علم و دانش و فرهنگ، فعالیت جهادی در محیط فرهنگی و دانشگاهی انجام می‌دهند.

مروتی عنوان کرد: تولید دانش بومی، متعهّد بودن، داشتن روحیه جهادی و ساده زیستی از جمله شاخص‌هایی است که این نهاد دانشگاهی و انقلابی را در مقایسه با سایر نهادهای فرهنگی متمایز می‌سازد.

وی اظهار کرد: همان‌طور که رهبر فرزانه انقلاب (دامت برکاته) فرمودند: جهاد دانشگاهی فقط یک نهاد نیست، بلکه یک فرهنگ است، یک سمت‌گیری و حرکت است. هرچه بتوانیم ما این فرهنگ را در جامعه گسترش دهیم و آن را پایدار و استوار کنیم کشور را به سمت سربلندی و عزت و استقلال حقیقی بیشتر پیش برده‌ایم لذا همین‌که جهاد دانشگاهی در زمینه‌های علمی و فرهنگی نظیر راه‌اندازی پژوهشگاه رویان، خبرگزاری ایسنا، ایکنا و ایسپا توانسته خروجی‌های موفقی داشته باشد نشان می‌دهد ما در جهاد دانشگاهی نیروهای کارآمد و متعهّد برای کشور داریم که هر روز شاهد اختراعات علمی و پژوهش‌های مهم در جهاد دانشگاهی هستیم.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) تصریح کرد: بنابراین این مجموعه فاخر کارنامه درخشانی در تربیت نیروهای کارآمد و متعهّد داشته است. به‌ویژه سپردن مسئولیت‌های خطیر به جوان‌های متخصّص و متعهّد در حل مشکلات علمی، اقتصادی و پژوهشی از جمله ویژگی‌های مدیریتی در جهاد دانشگاهی است که باید سایر نهادها نیز از آن الگوبرداری کنند.

مروتی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص لرستان، مهم‌ترین اولویت این نهاد انقلابی و اثرگذار تقویت حوزه پژوهش هم در سطح نظری و هم کاربردی است.

وی اضافه کرد: با کمک فناوری و تولید علم است که می‌توانیم برنامه‌ای جامع مبتنی بر ایده‌های نو، ضرورت‌ها، پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف ارائه شود و قطعاً یکی از بازوهای حمایتی این رسالت، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان هستند.

 رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) بیان کرد: تعامل پایدار و هدفمند جهاد دانشگاهی با مدیران ارشد استان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و پارک‌های علم و فناوری یکی از راهکارهای تحقّق پژوهش‌های کاربردی است.

مروتی ادامه داد: اگرچه جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد فرهنگی و انقلابی شناخته می‌شود اما به این معنا نیست که خدمات محدودی را از جهاد دانشگاهی را شاهد باشیم اتفاقاً برعکس، خدمات جهاد دانشگاهی امروز بسیار متنوع و گسترده است از خدمات آموزشی و فرهنگی و پژوهشی در استان‌ها گرفته تا فعالیت‌های عمده در حیطه پزشکی، نفت و محیط‌زیست و فناوری نوین و امروزه نیز تأکید بر اقتصاد دانش‌بنیان خود گویای همه‌چیز درباره جهاد دانشگاهی است.

وی افزود: به لطف خداوند متعال در حال حاضر مجموعه تعاملات فرا دانشگاهی دانشگاه آیت‌الله بروجردی (ره) با دستگاه‌های متعدد شهری، استانی و ملّی از وضعیت مطلوبی برخوردار است اگرچه به‌مراتب می‌تواند از شرایط موجود بهتر باشد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در بین مسئولان به‌عنوان یک مجموعه قابل‌اعتماد و متعهّد شناخته شده است و بسیاری از نهادها با جهاد دانشگاهی تعامل مطلوبی دارند اما ای کاش دعواها و جناح‌بندی‌های سیاسی این تعامل را تحت تأثیر قرار ندهد. چنانچه در ساختار کلان کشور برای جهاد دانشگاهی، جایگاه و نقشه راهی مشخص شود قطعاً دستگاه‌های دولتی و غیردولتی خود را بیش‌ازپیش موظف می‌دانند که با جهاد دانشگاهی تعامل مستمری داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی مرکز درمان ناباروری رويان جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی نیازهای جامعه متعه د

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت دفتر انتشارات علمی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی، کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی به چاپ رسید.

مؤلف کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و از اعضای هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری به خبرنگار آنا گفت: سلول‌ها واقعیتی حیرت‌انگیز و شگفت‌آور، در خلقت موجودات و نشانی کم‌نظیر از عظمت خالق بی‌همتاست و شناخت هرچه بهتر آنها، وظیفه پژوهشگرانی است که در این مقوله قدم گذاشته‌اند.

سیده مهدخت مداح افزود: این کتاب، با توجه به پیشرفت این علم و نیز متناسب با تغییرات سرفصل درس گردآوری شده است.

وی متذکر شد: ۳۰ آزمون این کتاب، با توجه به اطلاعات و تجربیاتی که اینجانب در طول سال‌ها تدریس این درس در آزمایشگاه به دست آورده‌ام و مطالبی که در اثر مطالعه منابع خارجی و داخلی جمع‌آوری کردم، سرفصل درس آزمایشگاه زیست سلولی و مولکولی، در گرایش‌های مختلف زیست‌شناسی و نیز آزمایشگاه زیست سلولی در رشته زیست‌فناوری در ۶ فصل نوشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است