Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت آموزشی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که سامانه یادگیری الکترونیکی یکپارچه دانشگاه در حال راه‌اندازی است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به اینکه دانشگاه های کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا، تعطیل شده اند، کلاس های آموزشی آن ها به صورت مجازی برگزار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) نیز این شیوه اجرایی شده و در همین راستا معاونت معاونت آموزشی این دانشگاه با صدور اطلاعیه ای به بیان جزئیات فعالیت های آموزشی به صورت الکترونیکی و متمرکز پرداخته است.   طبق این اطلاعیه، سامانه یادگیری الکترونیکی یکپارچه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی در حال راه اندازی است.   همچنین در این اطلاعیه آمده است، نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ از دوره‌های تحصیلی فعال دانشگاه بوده و به دلایل متعدد از جمله لزوم دانش آموختگی عده زیادی از دانشجویان برای ادامه تحصیل در مقاطع بعدی، برنامه‌ریزی برای آینده کاری، مشکل سنوات معافیت تحصیلی از نظر سازمان نظام وظیفه و همچنین امکان پذیرش دانشجوی جدید در سال تحصیلی آینده، اتمام این نیمسال تحصیلی امری اجتناب ناپذیر است.   اعضای هیأت علمی و مدیران اقدام لازم را برای مشارکت حداکثری دانشجویان به عمل آورده و اهمیت حضور در کلاس‌های مجازی را به دانشجویان یادآور شوند تا با تلاش و مشارکت جمعی دانشجویان و اساتید، ضمن تداوم وظایف آموزشی خود، آسیب‌های ناشی از این معضل اجتماعی به حداقل برسد.
بدیهی است، حفظ کیفیت آموزش از اصول بنیادین دانشگاه بوده و مسئولین دانشکده‌ها و اعضای هیأت علمی، بایستی تمام مساعی خود را به کار بسته و تمهیدات لازم را برای ارائه دروس با کیفیت مطلوب فراهم آورند.
مقررات و ضوابط حضور در کلاس‌های مجازی همچون کلاس‌های حضوری بوده و مدیر کل امور آموزشی با همکاری روسای دانشکده‌ها بر تشکیل کلاس‌ها و فعالیت استاد و دانشجو نظارت خواهند کرد.
گزارش عملکرد اعضای هیأت علمی در سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه و آموزش‌های غیر بر خط بر اساس دستور العمل قبلی معاونت آموزشی تا زمان راه اندازی کامل سامانه یادگیری به صورت هفتگی از طرف روسای دانشکده‌ها تهیه و به معاونت آموزشی دانشگاه ارسال شود.
معاونان آموزشی دانشکده‌ها و رابطین مرکز انفورماتیک در ارتباط پیوسته با اعضای هیأت علمی مشکلات موجود را رصد کرده و نسبت به رفع آن‌ها با بهترین وضعیت اقدام لازم به عمل آورند.
برای دروس خاص که امکان تکمیل درس به صورت غیر حضوری و احیاناً چند جلسه حضوری در ادامه نیمسال میسر نباشد با ارائه دلایل توجیهی استاد و تأیید گروه امکان اعلام آن به صورت ناتمام وجود دارد.
دروس عملی و کارگاهی پس از بازگشایی حضوری به صورت فشرده برگزار خواهد شد. در صورت عدم اتمام این دروس تا تاریخ ۳۱/‏۰۶/‏۱۳۹۹ به صورت ناتمام به نیمسال بعد منتقل و در سقف واحد‌های نیمسال بعد محاسبه نخواهد شد.
کلیه دانشجویانی که در این نیمسال امکان دفاع از پایان نامه یا رساله را دارند، پس از تایید فرآیند دفاعیه توسط گروه آموزشی و روسای دانشکده‌ها مشروط به عدم تقاضای استفاده از خوابگاه‌ها، به صورت حضوری وی به وسیله ویدئو کنفرانس با رعایت شرایط فاصله گزاری اجتماعی می‌توانند از پایان نامه خود دفاع کنند.
جلسات گروه‌ها و شورای آموزشی دانشکده به صورت مجازی، حضوری و یا ترکیبی به منظور بررسی و تصویب پروپوزال پایان نامه‌ها و مشکلات آموزشی دانشجویان برگزار شود.
انتظار می‌رود با مشارکت و فعالیت مؤثر خود از برگزاری این نیمسال با کیفیت هر چه تمام پشتیبانی کرده، موجبات نیل به اهداف آموزشی دانشگاه را فراهم آورند. امید است این اقدام دانشگاه و دانشگاهیان کمک مؤثری در فاصله گذاری اجتماعی و ریشه کن کردن ویروس کرونا از این مرز و بوم باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی ره تحصیلات تکمیلی ویروس کرونا آموزش مجازی تعطیلی دانشگاه ها سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه آیت الله اعضای هیأت علمی معاونت آموزشی راه اندازی دانشکده ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش