Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@00:15:35 GMT

پژوهش محوری مهم ترین وظیفه دانشگاه هاست

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۲۵۷۸

پژوهش محوری مهم ترین وظیفه دانشگاه هاست

نظرپور با اشاره به اهمیت تقویت فرهنگ پژوهش در بین دانشجویان، گفت: مهم ترین وظیفه دانشگاه آموزش و پژوهش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد،« محمدتقی نظرپور»، امروز(27 آذر) در آیین بهره برداری 2 طرح عمرانی در دانشگاه آیت الله بروجردی(ره) شهرستان بروجرد، افزود:  دانشگاه ها باید به فرهنگ پژوهش و تقویت این فرهنگ در کنار آموزش توجه بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مهمترین وطیفه دانشگاه آموزش و پژوهش است، اظهار داشت: توسعه فرهنگ پژوهش بستر نوآوری و کارآفرینی است.

 

نظرپور با اشاره به اینکه دانشگاه‏‎های نسل اول آموزشی، نسل دوم پژوهشی و نسل سوم کارآفرین هستند، بیان کرد: نسل چهارم دانشگاه‎ها فرصت آفرین، جامعه محور و کارآفرین هستند.

 

وی نهادینه سازی فرهنگ پژوهش را اصلی مهم برای ارتقا همه جانبه دانست وبا اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان در جامعه، ادامه داد: شرکت های دانش بنیان می توانند از توانایی های خود برای پیشرفت کشور استفاده کنند.

 

نظرپوردر ادامه با اشاره به افتتاح ۲ طرح عمرانی در دانشگاه آیت الله بروجردی (ره) اظهار داشت:  در دانشگاه آیت الله بروجردی اقدامات پژوهشی خوبی در حوزه توسعه فضای سبز انجام شده است.

 

وی با اشاره به طرح های این دانشگاه درتوسعه فضای سبز و اجرای طرح تصفیه فاضلاب بیان کرد: این طرح ها نشان دهندن توجه دانشگاه آیت الله بروجردی به حفظ محیط زیست است.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل کانون های مساجد طرح ملی فهما حوزه علمیه بارندگی و سیلاب مجلس فعالیت های مسجدی استان همدان فضای سبز پژوهش دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • گردآوری دانشنامه شیراز در هفت جلد
  • تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش