Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه آیت‌الله بروجردی گفت: هم‌اکنون ۴ هزار و ۳۰۰ دانشجو در ۲۸ رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی در حال تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، حسن مروتی ظهر امروز در آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی دانشگاه آیت‌الله بروجردی اظهار کرد: ۴ هزار و ۳۰۰ دانشجو در ۱۶ رشته کارشناسی و ۱۲ رشته کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی تحصیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص پروژه‌های عمرانی این دانشگاه عنوان کرد: ایجاد سر در این واحد دانشگاهی با صرف اعتبار ۴۱۰ میلیون تومانی در بازه زمانی معقولی احداث شد.

رییس دانشگاه آیت‌الله بروجردی بیان کرد: از سویی با توجه به ایجاد خوابگاه دانشجویی و به منظور جمع‌آوری و بازچرخانی آب‌های سطحی و فاضلاب‌ها، تصفیه‌خانه‌ای با صرف اعتبار ۶۸۰ میلیون تومانی احداث شده است.

مروتی خاطرنشان کرد: از این طریق پس از تصفیه این آب‌ها، از آن‌ها برای آبیاری فضاهای سبز دانشگاه به نحو بهینه‌ای استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین پروژه‌های عمرانی دیگری مانند مسجد، کتابخانه و زمین چمن مصنوعی در دانشگاه در دست احداث است.

رییس دانشگاه آیت‌الله بروجردی افزود: پروژه‌های کتابخانه و مسجد دانشگاه به ترتیب با پیشرفت فیزیکی ۵۰ و ۷۰ درصدی در دست احداث هستند.

مروتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی پروژه زمین چمن مصنوعی دانشگاه گفت: با تکمیل این پروژه، زیرساخت‌های ورزشی دانشگاه افزایش یافته و خدمات ورزشی بیشتری برای استفاده دانشجویان فراهم می‌شود.

وی در ادامه به تحصیل ۴ هزار و ۳۰۰ دانشجو در این مرکز دانشگاهی اشاره و تاکید کرد: این دانشگاه با مساحت ۳۰ هکتار، ۳۴ هزار مترمربع فضای احداثی دارد.

رییس دانشگاه آیت‌الله بروجردی افزود: هم‌اکنون دانشجویان این دانشگاه در ۱۶ رشته کارشناسی و ۱۲ رشته کارشناسی ارشد طر حال تحصیل هستند.

مروتی خاطرنشان کرد: بر اساس سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است تا سال ۱۴۰۴ تعداد رشته‌های این واحد دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به ترتیب به ۲۹ و ۱۷ رشته افزایش یافته و سه رشته دکتری نیز در آن تدریس شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حالی شهرداری بروجرد خدماتی به این دانشگاه ارائه نمی‌کند که عوارض ۱۱.۵ میلیارد تومانی را برای آن وضع کرده است.

رییس دانشگاه آیت‌الله بروجردی با اشاره به پرداخت سالانه یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه اتوبوس‌های شهرداری برای جابجایی دانشجویان، گفت: از سووی برای دفن پسماندهایی که خود آن‌ها را جمع‌آوری می‌کنیم، باید به این نهاد هزینه بپردازیم.

مروتی تاکید کرد: اینها همه در حالی که شهرداری بروجرد خدماتی را به دانشگاه آیت‌الله بروجردی ارائه نکرده و در مقابل هزینه‌های گزافی را بابت عوارض طلب می‌کند.

انتهای پیام/۸۵۰۱۲

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجو دانشگاه رشته تحصیلی آیت الله بروجردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عموعابدینی ظهر دوشنبه در سومین جلسه کارگروه پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول ساماندهی و بازنگری رشته‌های دانشگاهی استان اصفهان اظهار کرد: برای ایجاد مشارکت حداکثری در زمینه آمایش، برنامه‌ها و پیشنهادهایی برای هر استان در نظر گرفته شده و استان اصفهان در آمایش سرزمینی متفاوت از نقاط دیگر است.

وی ادامه داد: این استان فضای آموزشی، پژوهشی و فناوری ویژه‌ای را ایجاد کرده است و در مقایسه با بسیاری از نقاط دیگر خاص به حساب می‌آید.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: در آمایش ملی، میان آمایش سرزمینی و آموزش عالی تفاوت‌هایی وجود دارد و متأسفانه در حال حاضر، آموزش‌ها و تحقیقات در برخی واحدها چندان تقویت نشده است.

وی با بیان اینکه آمایش با مشارکت و تشکیل کارگروه استانی را در دستور کار داریم، گفت: دانشگاه از طریق نخبگانش باید رشته‌هایی را که صنعت نیاز دارد، راه‌اندازی کند. نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود و این مسئله در آمایش مشخص و برایش برنامه‌ریزی می‌شود.

عموعابدینی با بیان اینکه آمایش دانشگاه فرهنگیان در کشور انجام شده است، تصریح کرد: اکنون مسئله و نیاز جدی به بخش وزارت علوم و تحقیقات کشور بازمی‌گردد.

وی افزود: برخورداری از دانشگاهی قدرتمند و باکیفیت برای ما دارای اهمیت است و همه دانشگاه‌ها را نیز اعم از دولتی و آزاد در بر می‌گیرد. آمایش رشته و اشتغال را نباید نادیده گرفت.

کد خبر 6098373

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه