Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آیت‌الله بروجردی با اشاره به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های لرستان گفت: بنیاد نخبگان در دانشگاه آیت‌الله بروجردی راه‌اندازی شود. ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بروجرد، حسن مروتی ظهر امروز در  مراسم افتتاحیه مرکز فناوری وشکوفایی  دانشگاه آیت الله بروجردی اظهار داشت: دانشگاه آیت‌الله بروجردی با وجود وسعت فاقد آمفی‌تئاتر است و ما مراسم قبلی خودمان را که میزبان وزیر بودیم در سالن ورزشی اجرا کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه آیت‌الله بروجردی در سال 1384 تأسیس شده، ما در این دانشگاه 4100دانشجو در رشته‌های مختلف داریم تعداد اعضای هیئت علمی ما 94نفر است؛ هم‌چنین مساحت دانشگاه حدود 30 هکتار بوده و 14رشته کارشناسی و 10 رشته کارشناسی ارشد هم داریم.

رئیس دانشگاه آیت‌الله بروجردی با بیان اینکه وضعیت دانشگاه ما از نظر پژوهشی خوب است و شرایط بدی نداریم، عنوان کرد: نیروهای جوانی هم در این مجموعه هستند که آینده روشنی را به‌سبب وجود این دانشجویان در پیش رو داریم.

وی ضمن معرفی شخصیت‌های شاخص بروجرد از جمله آیت‌الله بروجردی، سیدجعفر شهیدی، عبدالحیسن زرین‌کوب، مهرداد اوستا، علامه بحرالعلوم، سرلشکر شهید محمد بروجردی و آیت‌الله شیخ‌علی محمد نجفی بروجردی بیان کرد: ما در این دانشگاه آزمایشگاه‌هایی داریم که می‌توانیم آن‌ها را در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهیم تا مورد استفاده قرار گیرند؛ در کل با وجود 17 دانشگاه در سطح بروجرد شرایط علمی خوبی را داریم.

‌مشکل اصلی استان یزد بیکاری فارغ‌التحصیلان استآذربایجان شرقی بیشترین نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان ایران را داردفارغ‌التحصیلان دانشگاهی بین آمار بیکاران زنجانی رنگ باخته‌اند

مروتی گفت: در بروجرد 409 کارخانه پروانه کار گرفته‌اند که از این تعداد 300 کارخانه فعال است، البته متأسفانه تعدادی از این کارخانه‌ها تعطیل شده‌اند و همین امر باعث‌شده که در این شهر با وجود مشارکت‌های خوب اقتصادی با نرخ بالای بیکاری مواجه شویم.

وی افزود: فارغ‌التحصیلانی که در دانشگاه‌های استان لرستان پذیرش می‌شوند، اگر دنبال ادامه تحصیل نروند در واقع هیچ کار خاصی انجام نداده‌اند. ما دنبال حلقه مفقوده این کار هستیم و با تشویق کار آفرینی برای رونق اقتصادی بالا به‌دنبال پاسخی برای این امر باشیم.

رئیس دانشگاه آیت‌الله بروجردی خاطرنشان کرد: ما در  دانشگاه آیت‌الله بروجردی چشم‌اندازهای زیادی را برای خودمان تأمین و سندی را تنظیم کرده‌ایم که در آن به افزایش سرانه فضا که مشکل اولیه ما است پرداخته‌ایم، هم‌چنین در این سند 3مگا پروژه برای خودمان تعریف کرده‌ایم که امیدوارم بتوانیم به آن‌ها دست پیدا کنیم.

مروتی با اشاره به افتتاح مرکز رشد و شکوفایی این دانشگاه و اجرای ایده‌های مختلف و ایجاد کارگاه‌های کارآفرینی در بروجرد و خطاب به معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور اظهار داشت: ما از شما به‌عنوان معاونت فناوری کشور انتظاراتی داریم که بنیاد نخبگان در دانشگاه آیت‌الله بروجردی راه‌اندازی شود؛ ضمن اینکه جشنواره رویش هیچ‌وقت در استان ما برگزار نشده و تقاضا داریم که افتخار میزبانی این جشنواره را هم در این دانشگاه به ما بدهند.

وی افزود: ما در بروجرد پتانسیل‌های خوب و توانایی صنایع‌دستی و گردشگری، گیاهان دارویی، میراث‌فرهنگی و هنرهای تجسمی که می‌توان از آنها بهره کافی برای پیشبرد و رسیدن به اهداف عالی استفاده کرد بهره‌مند هستیم؛ ما در کریدورر بین مرکز و جنوب قرار گرفته‌ایم و می‌توانیم شرکت‌های دانش‌بنیان ‌را حمایت کنیم؛ هم‌چنین مجوز مرکز رشد را اخذ کرده و امیدواریم که هرچه زودتر این مجوز عملیاتی شود تا به‌سمت پیشرفت با حمایت‌های مسئولان حرکت کنیم.

انتهای پیام/ن

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور

رئیس بنیاد ملی نخبگان در پیامی درگذشت ناباورانه سید اسماعیل نصراللهی نخبه‌ علمی کشور را تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در پیامی درگذشت ناباورانه سید اسماعیل نصراللهی نخبه‌ علمی کشور همراه با پدرش دکتر سیداحمد نصراللهی را تسلیت گفت.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

«انا لله و انا الیه راجعون

خبر هجرت ناباورانه نخبه علمی، سید اسماعیل  نصراللهی همراه با پدر گرامی‌اش دکتر سید احمد نصراللهی از دنیای فانی به سرای باقی که در اخبار آمده بود، همه ما را متاسف و متأثر کرد.

وقتی در مهر ماه سال گذشته در همایش ملی نخبگان، جشن موفقیت او را در کنکور سال ۱۴۰۲ و کسب رتبه بیست و پنج در زیر گروه علوم انسانی را برگزار کردیم، هرگز در اندیشه هجران او به این زودی نبودیم.

این نخبه سفر کرده تبلور اراده انسان در کره خاکی بود که با آن همه محرومیت در سلامت جسمی و با حمایت و هدایت والدین بخصوص مادر بزرگوارش همه نشدنی‌ها برای یک فرد معلول را شدنی کرد.

خدایش، او و پدر عزیزش را بیامرزد و در بهشت جاوید سرایشان دهد. از خداوند منان برای مادر داغدیده و سخت اراده او شفای عاجل و صبر جمیل را مسئلت دارم.»

به گزارش ایسنا، دکتر سید احمد نصرالهی، جراح دندانپزشک و پرسنل بیمارستان امام ساری به همراه فرزندش سیداسماعیل نصرالهی روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه بر اثر نشت گاز در ویلای شخصی خود در روستای پاجی و میانای ساری و مسمومیت گاز منوکسید کربن دار فانی را وداع گفتند.

سرویس علم و فناوری ایسنا این ضایعه را به جامعه علمی کشور و بازماندگان تسلیت عرض می‌نماید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد
  • برگزاری مسابقات باشگاهی تنیس روی میز بزرگسالان لرستان
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور